31. мај 2012.

Male Starke,srca za ogrlice i čokolade svih veličina

Starku kao privezak za lančić u kombinaciji Crvena jabuka je bila moja prva Starka, više u baby fazonu, svakako simpatična. Nove Starke koje sam napravila su u tri boje, viseće i sa iglicom, a jedna među njima je privezak.


Zatim, srca: jedno je sa dva imena (dečko i devojka) i malim roze srcem, drugo je sjajno i šareno, a treće sivo sa šljokicama i datumom.
Čokolade, viđene u nekoliko prošlih postova, ovde su sada na broju. Jasno se vide razlike u veličinama, kao i sve varijante modela!


Ovo je dovoljno za danas. Imam još sličica u pripremi, a i upravo danas ću praviti neke nove modele, pa pišem ponovo uskoro! :)

12 коментара:

 1. Ma baš je sve tako slatko :)) Radiš li ove čokoladice tj. njihov omot tehnikom transfera ili nekako drugačije?

  ОдговориИзбриши
 2. Hvalaa!:) Omot je isečen sa original Milkinog omota tako da Milke izgledaju skroz realistično, i sija im se omot kao od prave čokolade. Sa transferom ne bi ispala tako verna imitacija, a i ispod je folija i ne može transfer preko folije.:)

  ОдговориИзбриши
 3. Milkeeeeeee, divne su <3 Moja je nalepsa :D

  ОдговориИзбриши
 4. Joj što su slatke čokoladice , kao prave su ! Starke i srca su medići posebno ovo srce u sredini ... :))

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala ti bebo still :) trudim se ;) . A moram i ja pohvaliti tvoje radove, zaista su fantastični, nego nemam vremena da stalno obilazim blogove i ostavljam komentare, ali ovde eto piše, da znaš.:D

   Избриши
 5. Čokolade su super, a i ova srca. Sviđa mi se što sijaju (nisu mat).

  ОдговориИзбриши
 6. Odusevljena sam,sve je preslatko,medena srca,starke,ruze,buba mare...

  ОдговориИзбриши
 7. Hvala Miki i Aleksandra! I meni su srca vrlo draga, a sav nakit volim da se sija (da nije mat) pa onda ga lakiram - nešto u 1 sloju, nešto u 2-3, a često dodajem i šljokice! :)

  ОдговориИзбриши