30. мај 2012.

Osvojite nagradu!

Prošlo je malo više vremena od prošlog posta, ali se zato radilo u međuvremenu, a videćete sutra nove modele na koje sam veoooma ponosna!in love

Pre svega, želim da objavim da je u toku facebook NAGRADNA IGRA! Mogu učestvovati SVI oni koji su ili kupili nešto od Kreativnog nakita, ili pozajme nakit od nekoga ko je kupio, jer je potrebno da se sa nakitom slikate, i okačite sliku na wall moje facebook stranice. Share-ujte, zamolite vaše prijatelje da lajkuju sliku, i prijatelje njihovih prijatelja... Šanse za pobedu su velike! Ona osoba koja skupi najviše lajkova dobija NAGRADU, a to je BILO ŠTA OD KREATIVNOG NAKITA sa bloga ili facebook stranice.

Ove tri devojčice (Ana, Aleksandra i Teodora) na slikama se trenutno takmiče.
                                         
Pošto još uvek nema mnogo takmičara produžila sam trajanje nagradne igre više od predviđene dve nedelje, i trajaće do 15.juna. Nema žurbe, ali nemojte ni dugo čekati, jer što pre postavite sliku, više lajkova možete da skupite, a ništa ne košta i ne oduzima mnogo vremena. Ako biste voleli da učestvujete a nemate nakit niti poznajete nekoga ko ima pa da pozajmite, nije kasno da poručite ako postoji nešto što vam se sviđa, i slikate se čim dođete kući. Nije potrebno ni lice da se vidi (za sve one koji se stide ili ne vole da se slikaju).:)

Još jedna vest, sa malim zakašnjenjem možda... Prekosutra, u petak 1.juna počinje sajam rukotvorina Moda za poneti gde ću i ja izložiti svoje radove!


U Kulturnom centru “Grad” (Braće Krsmanović 4), od 1. do 3. juna (17.00 – 22.00), biće organizovano junsko izdanje Mode za poneti.

Novo izdanje Mode za poneti posebno je po mnogo čemu. Donosi bezbrižnost leta u vidu najrazličitijih najsvežijih kolekcija garderobe i nakita. Za muzički deo biće zaduženi didžejevi iz “Body & Soul Booking” agencije. Sva tri dana u bašti će zainteresovani moći da uživaju u izboru pesama Marka Nastića, Dejana Milićevića, Marka Milosavljevića, Ewoxa, Kobaye, Tijane T i Maje Uzelac… Biće i koktela iz “Stiv Ostin” bara, kao i kulinarski specijaliteti.

Ja ću na sajmu biti 1.juna (u petak), pa dođite da uživo vidite nakit ili samo da se upoznamo :). Ulaz je besplatan! 

Sutra objavljujem slike novih modela, navratite na blog, biće svega!:)))
Pozdrav!
Aleksandra

Нема коментара:

Постави коментар