16. мај 2012.

Utisci sa vašara razmene

Kao što sam najavila, bio je vašar razmene rukotvorina, razne robe, usluga... Naziv sajma je Trange - frange u okviru festivala Transeuropa. Tamo je bilo mnogo umetnika koji su izlagali svoje lepe radove, neke od njih možete pogledati ovde.

Večernje novosti su objavile članak o sajmu (otvorite sliku u novom prozoru i zumirajte da biste pročitali), a pominjem se među ostalim izlagačima (Aleksandra Jović). :)))Ponešto sam prodala, nešto kupila, a za nešto se i trampila.:D Na primer, u zamenu ja jedne od mojih minđuša dobila sam ove lepe Reciklama minđušice:


Dolazili su i oni koji ne prave nakit, već imaju u kući neke stvarčice koje im ne trebaju, a hteli bi da se trampe. Tako sam se i ja trampila za ovaj lep Božen cosmetics sapun u obliku ruže:Moj pano nije bio mnogo veliki. Ponuda je bila relativno mala jer nisam imala dovoljno vremena da se pripremim i napravim onoliko modela koliko sam želela. Na nekom narednom obećavam da ću izložiti više!Trebalo bi ponovo uskoro da se održi vašar sličnog tipa, pa bi bilo super da dođete! Nisu vam potrebne pare da biste kupovali, a možete da se otarasite nekih džidža-bidža koje vam ne trebaju u zamenu za nešto što vam se dopadne, i da se menjate. Kao nekada kada smo skupljali sličice pa se menjali.:)

Danas samo nekoliko noviteta: veelika Milka čokolada privezak za ključeve (5x3,5cm), nasmejani oblačići u kawaii stilu, i ogrlica sa posvetom.

Radi preglednosti i lakšeg prelistavanja slika (pošto ih je na blogu zaista mnogo, i već je možda postalo nezgodno listati ih sve), u pripremi je katalog u pdf-u koji ćete moći da downloadujete i sa lakoćom pregledate.

Takođe, otvorila sam i online prodavnicu koja olakšava vaše porudžbine: pisaće cene za sve modele, detaljne informacije o proizvodu i dimenzija. Klikom na "kupovina"ispod slike šalje mi se upit na e-mail, tako da nemate nikakvu proviziju ili rizike na kupovinu online, jer je sajt artijana samo posrednik između mene i vas. ;) Dodaću sve proizvode kroz nekoliko nedelja pa će se kupovina mnogo lakše obavljati.

Pozdravljam vas sve, ponovo pišem uskoro!:D

Aleksandra

3 коментара:

 1. Sigurno je bilo veoma zanimljivo! Nadam se da ću moći da dođem na taj sledeći.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Jeste stvarno, iskreno kažem. "Kupovina bez para" je u današnje vreme i više nego korisna stvar. Ulaz takođe ne moraš novcem da platiš, ulazili su ljudi koji ponesu svesku, olovku i sl. kao poklon deci. I ja se nadam da će biti organizovano ponovo uskoro, otišla bih i da ne učestvujem.:D Ako bude najaviću na blogu svakako.

   Избриши
 2. Sledeći vašar Trange&frange održaće se 24.6.2012 u glavnom holu Doma omladine Beograda, od 17-22h! :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=348788225195171&set=a.129652117108784.26025.128574167216579&type=1

  ОдговориИзбриши