20. новембар 2012.

Ostvarite popust od 50% preko kupona!

*Ponuda je istekla, ali biće ponovo aktuelna u narednom periodu, važiće ista pravila, pa svakako pročitajte šta vam spremam.*

Dragi moji, nadam se da će vam se ova ponuda dopasti. :) Došla sam na ideju da nagradim stalne kupce, a i novim kupcima ponudim da kupe bilo šta od Kreativnog nakita po znatno nižoj ceni. Naime, radi se o kuponima koje vam šaljem u inbox (email, facebook ili mms) pri svakoj vašoj porudžbini. Uz prvu porudžbinu dobijate prvi kupon, uz drugu drugi, a uz treću treći sa 50% popousta na treću kupovinu! Nakon toga ponovo možete ponovo skupljati kupone pa ponovo ostvariti popust. Popsut se odnosi na sve artikle, i broj poručenih artikala je neograničen! Ne možete koristiti tuđe kupone, jer svaki koji vam šaljem ima drugačiji naziv (na njemu piše ko je poručio koje modele) tako da niko ne može da vam ih ukrade ili copy/paste-uje tri kupona i ostvari popust.;) Nadam se da vam se dopada ova akcija, i da ćete iskoristi popust na najbolji način. Bliže nam se praznici pa je najbolje vreme za popuste upravo sad!

Dakle:
Uz svaku porudžbinu dobijate kupon! Sa sakupljena 3 kupona ostvarujete popust od 50% na treću kupovinu!Evo nekoliko novih radova:
Dva prstena: šareni (koji podseća na oko boginje Šiva) i bež mašna sa diskretnim zlatnim šljokicamaŠareni privezak sa crnom kožicom, svetlih boja sa dominantnom žutom i mint zelenom.

 

Minđuše "magarence" koje svi vole :)


"Rege rog" stvara iluziju kao da prolazi kroz uvo! Za sve ljubitelje rege muzike, i minđuše ovog tipa.


Stara knjiga privezak sa crnom kožicom ima prave listove!


Evo još jednog videa koji sam napravila, da pogledate nove radove i podsetite se nekih starih. Pogledajte moj"Video kanal" u meniju ako vam se možda čini lakše da gledate slike bez preslistavanja, i uz muziku.:)


Veliki pozdrav!
Aleksandra


Нема коментара:

Постави коментар