13. фебруар 2012.

Noviteti - od svega po malo

Najnovije vesti - Jecka, devojka od koje poručujem Avon kozmetiku i koja ima svoj blog http://jeckamakeupbeautyandfashionpalace.blogspot.com organizovala je svoj prvi giveaway. Da biste bili učesnici potrebno je samo da pratite moj i njen blog (dodatne uslove i više informacija na: http://jeckamakeupbeautyandfashionpalace.blogspot.com/2012/02/moj-prvi-giveaway-unikatni-nakit.html), a kao nagradu možete osvojiti minđuše, ogrlicu sa priveskom, i još nešto, znači tri poklona, bilo šta sa mog bloga - što je već napravljeno, ili imate neku posebnu želju. 
Učestvujte, pozovite i vaše prijatelje da vam se pridruže, i srećno!

..................................................................................................................................................................
Novitet od ove nedelje su male mindjuše sa "iglicama" za one koji ne vole da im minđuše mnogo vise, kao i one koji jednostavno više vole manje modele. Dolaze u obzir najrazličitiji oblici i boje koje poželite. Za početak sam napravila dva srca različite boje, to mi je baš onako interesantno. Srca su boje ovih šnalica ispod, na prvoj slici nisu baš najvernije ispala, a i iglica im je srebrne boje, a ne zlatne kako se čini.


Minđuše Lepotica i Zver nisu do sad rađene, već samo privezak. Po porudžbini su rađene, a novitet su sedefaste boje koje sam iskoristila ovom prilikom (samo što se to na slici baš ne vidi dobro).


A ove minđuše su za one koji baš vole kad im vise! Od sad koristim i lančiće, pa ako vam padne na pamet nešto interesantno u vezi toga kako da koristim lančiće, dajte predlog. Ovo je samo početak.
Beli prsten sa čipkom i ovalne žute minđuše su nastavak serije nakita sa čipkom. Imala sam i crne, i crvene, ali nisam stigla da ih slikam pre prodaje. :( Nema veze, ali samo da znate da postoje još neke varijante.


Ako volite da igrate karte, pretpostavljam da vam je kec jedna od omiljenih karata, a kao minđuša je veoma jednostavan i efektan.U pripremi su i žandar, dama i kralj, a od društvenih igara biće mice i domine, za sad. :)
Privesci za ključeve i magnet za frižider po želji mojih cenjenih kupaca. Oni su mi poslali slike na e-mail, a ja slike pretvorila u privezak/magnet.