27. фебруар 2012.

Preslatke krofnice, pingvinčići, mini slike i još po nešto

U ovom članku je većina nakita poručena, i kreirana od srane mojih dragih, kreativnih mušterija. Konačno sam napravila set krofnica, pa možete videti kako to u kompletu izgleda.


Dalje, mini slike, apstraktne su slikane akrilnim bojama, a slika sa dve ptice koje lete iznad trave su slikane lakom uz dodatak diskretnih šljokica koje se divno presijavaju na svetlu, a volim i da ih zovem "vilinska prašina".


Na ovom blogu imam na kraju jednu sliku pingvina koji mi je bio prvi koji sam uradila, pa nije toliko sladak kao ovaj. Lidija je želela da ima srebrne delove, pa sam joj to omogućila pošto, kao što znate, pravim i minđuše sa srebrom. Ovde je primer sva tri modela minđuša koje pravim: viseće, uz uvo sa iglicom, i sa klipsom za nebušene uši. Ova mali pingvin je veličine osnove nokta na malom prstu. <3


Ova kreacija po želji Vesne je WoW! Tako dobra ideja koja me je podstakla da u buduće koristim i mašnice od satenskih traka.


Usne sam radila kao broš, ali je Tamaru podstaklo na ideju da budu deo malih minđuša, što se i ostvarilo. Ostatak, i varijacije na neke pretkodne modele koje ste videli su ova srca i ružica.


Do sledećeg članka puno pozdrava!
Aleksandra