05. март 2012.

Prstenje mašnice i minđuše sa mašnicama, chips, animal print...

Počinjem sa već viđenim modelima, doduše u drugom obliku. Konj je bio privezak a sada je deo minđuša.
Merlin Monro u ovom izdanju je takođe bila rađena, ali ne ovako jasno i precizno (prethodna je bila jedna od mojih prvih radova pa nije baš najsjajnija).

Štrumfeta je bila deo šnalica, minđuša i ogrlice, a ovog puta je privezak za ključeve. To važi za sav nakit sa ovog bloga: neka slika ili figurica može biti deo bilo čega što je navedeno da pravim.
Nisam slikala puno broševa, ali vas podsećam da možete slobodno da poručite bilo kakav, bez obzira na to što broševi ne preovlađuju među ovim radovima.


Minđuše "chips" su malo blesave. Da, ali što da ne! Mada, ne mora biti čips, gledajte ih i kao žutu rebrastu elipsu bez nekog značenja. Žena-mačka je želja jedne Dijane, i veoma mi se dopalo kako je ispalo pa sam, razume se, i sebi jedne napravila. :)


A sad ono što je u naslovu posta: mašnice. Tamara je želela prstenje mašnice u svetlo žutoj i kajsija boji, pa sam napravila dva različita modela. Prsten ruža je takođe za nju, sada u malo tamnijoj varijanti nego onaj sa prethodnog posta koji je narucila Jecka (avon).


Milica mi je poslala sliku ove devojke u haljini, i od toga su postale minđuše. Narandžasto-žute okrugle sam dobila spontanim mešanjem boja, i dobijena šara me je baš prijatno iznenadila. E to je pravi unikat!


Minđuše zvezdice u crnoj i rozoj boji je poželela moja drugarica Tijana koja uzgred pravi prelepe broševe, rajfove, kutije, i svasta nešto, ali njoj ću posvetiti poseban post pa ćete videti njena dela od dugmića i satenskih traka.

Ove minđuše sa satenskim tračicama su moji prvi radovi sa korišćenjem mašnica, i vrlo otmeno i elegantno izgledaju pa ću ih i ubuduće upotrebljavati.


Ovaj leopardski animal print je pravljen specijalno za moju sestru. Boja prstena i minđuša je ista, nego je na slici ipala drugačije, zahvaljujući različitom osvetljenju i mom mobilnom od skromnih 3 megapiksela u službi foto aparata.

Sem toga vidite minđuše "zmijice" u crno-belo-crvenoj varijanti, minđuše sa likom i potpisom slikara Salvadora Dalija, a tu je i devojka u čaši vina (koja je uživo svetlija, a boja vina je intenzivnija).

 
I još da kažem da je giveaway gotov. Srećna dobitnica je Lena, a šta će poručiti videćete u sledećem postu. Uskoro će opet biti organizovan još jedan giveaway pa možete opet učestvovati.

Do sledećeg posta veliki pozrav za sve one koji me prate, a i one koji slučajno navrate! :) :*
Aleksandra