15. март 2012.

Dajte privescima za ključeve lični pečat! :)

Ove nedelje su bili "in" privesci. A jeste interesantna ideja imati dragu osobu na privesku, ili neku lepu posvetu ili misao. Dajte licni pecat privesku za kljuceve. Idealan poklon za druga, drugaricu, decka ili devojku, ili za vas, ako zelite neciju sliku da uvek nosite uz sebe. Takodje, pisane posvete na privesku su odlican nacin da izrazite svoja osecanja, i poklonite nekom tekst koji ce svakodnevno vidjati na svojim kljucevima.


Nastavljam sa minđušama, onim što sam najavila prošli put. Na slici iznad su lepe mede, a sem toga i jedna od ukrasnih kutija u koje gratis pakujem nakit za malo veće porudžbine.

Zatim, moje prijatno iznenađenje kad sam nabavila i tirkizni boju i napravila prva dva para minđuša od nje. Ove mašnice ne skidam! :D


Inovacija koju sam u prošlom postu navela su minđuše sa slikom malog formata, sa iglicom. Videli ste sliku Merlin Monro, a sada po narudžbini Katarine vidite primer slike u boji.
Dalje, Audry Hepburn mindjuse i andjelčić, privezak sa dve najbolje drugarice, i privezak sa medama koji je Lena osvojila na proteklom giveaway-u! :))))))


Veliki pozdrav do sledećeg posta! :D