28. март 2012.

Mini hrana, praktičnost i umetnost ;)

Ćao svima! Moja prvobitna namera kada se radi o nakitu je bila da pravim mini hranu, ali su me vaše porudžbine odvele u neke druge vode, pa sam počela da pravim i druge stvari, ali mini hrana i male životinje su mi favoriti! Love Emoticons

Tatjana je poručila ove lepe hamburgere koje sam ionako duuugo već želela da napravim, ali kako nisam imala vremena da se posvetim svojim željama, nisam ga napravila sve do sad. Da ga ne gvalim puno, slike govore same.

Videli ste već jedan model krofnica, a ovo je drugi - takođe dugo priželjkivan, da je donji deo svetlije boje, a da je gore preliv u nekoj boji, sa šljokicama. Nina je želela ovu boju, a da znate da umesto nje može biti i svaka druga. Ovo je isto tako prvi model krofnica da su male, buckaste, i sa iglicom (a ne viseće).


MiLena voli priveske, pa je poručila nekoliko. Po mom mišljenju praktično je imati u torbi na ključevima nešto slično, a evo i zašto: obožavate medice-kad ga pogledate sve se raznežite, i to vas super oraspoloži. Ili ste nešto tužni, demotivisani, i kad pogledate natpis na kome je vaš omiljeni citat, nešto što vas inspiriše ili motiviše, sve se čini bolje.Love Emoticons(na prvom pise: It's never too late to live happily ever after, a na drugom: Make your each day your masterpiece)
Šnalica Štrumfeta je ponovljena, ali je malo dorađena.


Ono što je takođe praktično je imate uz sebe, a verovatno još volje pokloniti dečku, devojci, drugarici, drugu, bratu, sestri, mami tati, itd. privezak sa slikom gde ste zajedno. Ili za obožavatelje određenog benda, kao što je Isidora htela da pokloni drugarici, minđuše sa bendom u punom sastavu.Cat Emoticons


I, poslednja slika koja sadrži deo naslova: umetnost. Jedan dečko koji uskoro treba da diplomira će u to ime od svoje drugarice dobiti na poklon privezak sa preslikanim crtežom koji je on nacrtao! To su ovi crno-beli Love Emoticons.
Zalazak sunca je ručno naslikan. Nije da sam neka umetnica, ali makar liči malo na to što je poručeno, hihi, a i nije tako loše.


Pišem ponovo, nadam se uskoro.
Love EmoticonsPozzz!