12. април 2012.

Nakit u obliku hrane i malih životinja - my favourite!

Zdravo i doprodošli opet na moj blog! Kao što sam već rekla, obožavam nakit u obliku mini hrane i malih životinja, prosto su mi medeni! Ova jagodica sa iglicom, i mali Simba su neodoljivi i tako lepo stoje! Bele ružeee, bele ružeee :D su veoma elegantne, a pečurkica je skroz blesava. Tražila ju je Nina.:)


Sve bubamarice ovog sveta, ujedinite se! Nisu sve došle na skup, ali ih je popriličan broj ovde kod mene na slici. Rasporedile su se po šnalicama, i uskoro će biti praznični poklon devojčicama iz Srema, kao i ovaj Hello Kitty nakit: minđuše sa klipsom, sa iglicom, i ogrlica sa priveskom i dodatkom perlica.

Ko prati 9gag sto posto je video ovog smešnog čikicu koji na prvoj slici mirno čita novine, potom čuje neku šokantnu vest i pocepa ih! :))))


Idemo dalje sa mini hranom: braon krofnice sa šarenim mrvicama, i čokoladna torta sa voćkicama specijalno pravljena za Tatjanu.


Ako ste videli tirkizni komplet "balerina", onda prepoznajete da je ovo isti model, samo u svetlo roze varijanti. Haljinica i torbica kao i par baletanki su deo narukvice, ali nažalost nisam stigla da je slikam, a već sam je poslala devojci koja ju je poručila. Ako je ponovo budem pravila slikaću obavezno! ;)


Imali smo interesantnu kombinaciju minđuša "miš i sir", a ovde se nalaze sada dva para: par miševa, i par sireva. Na ideju da pravim kapsulice nikad ne bih sama došla jer tako nešto nije moj stil, više sam za veselu tematiku, ali Nikolina je insistirala i eto... nastaše ove.
I opet čikice sa 9gag-a.:)


Ove parčiće torte sa voćkicama i sjajnim prelivom je tražila Dušica a evo i zašto: ona pravi PRAVE torte po porudzbini, mnoooogo mnogo lepe i ukusne ♥ pa ako vam zatreba za rodjendane, proslave i sl. mozete je kontaktirati preiko njene fb stranice Ducake factory, a uz kupljenu tortu dobijate gratis privezak sa slike u obliku torte!:D


Srećni praznici svima koliko vas ima, a novi post biće posle praznika!
:*
Aleksandra