11. јун 2012.

Kupci - modeli

Jelena, Aleksandra, Natalija, još jedna Jelena, Marija, Lena, još jedna Aleksandra i Tamara. :) Hvala vam devojke na trudu i divnim fotografijama!
Na facebook stranici Kreativnog nakita nalazi se novi album: kupci - modeli. Kao što sam napisala u opisu albuma, tu se nakit najbolje vidi, a najlepši su modeli upravo vlasnice nakita jer njima najlepše stoji - one su ga izabrale!..:) Ako i vi želite slikajte se i pošaljite mi sliku da okačim! U svakom postu objavljivaću sve vaše slike koje mi pošaljete.;)

Ove nedelje hit su mali slatki slepi miševi. Ovde ih ima u plavoj i sivoj boji, opsega krila 5, 6 i 8cm.
Model: Aleksandra Šišarkica

Novi model je i smajli prošiven koncem. Pogledajmo:Tamara je model za jin-jang prsten:


Jelena nosi model Merlin Monro:A Nina za "me gusta" minđuše:


Evo još nekih "9gag" modela minđuša i narukvica:Dodaću samo još par modela za muškarce (za promenu). Moj komšija Aleksandar poznatiji kao AiK je mladi reper u usponu. :) Za 10 dana njegov video spot je dostigao više od 10 000 pregleda, i obiluje pozitivnim komentarima. Pogledajte/poslušajte i vi:


Kakve to veze ima sa Kreativnim nakitom? :) Paaa, pravim nakit i sa njegovim umetničkim imenom, i već je postao tražen model priveska u Zemunu.:D A tu je i muška minđuša koju on nosi.Mušku minđušu sa znakom Betmena poželela je Maja (model sa slike) za svog druga.:))


Za kraj model koji je možda trebao prvi da bude, al' 'ajde, nema veze, svi su oni ovde na kraju :) - AjKuLa (I-cool-a) :D I to ni manje ni više nego "uhožderka"! xD


Aaaa, shark attack! :)
PoZz, do sledećeg posta!