04. јул 2012.

Priprema za Japanizam


Zdravo svima! Upravo je prošao sajam Trange-frange na kome je bilo sjaaajno, volela bih da vas je više došlo i videlo sve te vredne i talentovane rukotvorce. Ako bude ponovo, pozvaću vas svakako! :)

Ono što niste propustili, i što nadam se nećete propustiti kada su u pitanju sajmovi rukotvorina je i Japanizam"Japanizam" je festival japanske pop kulture. Biće organizovana izložba prodajnog karaktera gde će izlagači izneti svoje unikate. 
Download - KATALOG:
http://sakurabana.info/wp-content/uploads/2011/06/ArtistAlley-Japanizam-2012-katalog.pdf

Uživajte u katalogu, a dođite na festival i sami pogledajte šta Vam ove godine nude izlagači.
Prodajna izložba biće održana u petak 6.jula i subotu 7. jula u Domu omladine Beograda
2012. godine u periodu od 13.00 do 23.00 časova.Vidimo se!:)

http://sakurabana.info/wp-content/uploads/2012/06/jednostrano39x78.jpg

Ono što ćete videti, i moći da kupite naravno ako vam se nešto dopadne na licu mesta su i pored mnogobrojnih minđušica i privezaka, i ove male minđuše sa iglicom sa panoa ispod!;) Koje vam se najviše sviđaju?


Nije me na blogu bilo tri nedelje, što je od kad vodim blog najduži period da nisam ništa objavljivala. U međuvremenu nisam napravila onoliko modela koliko sam želela u nedostatku slobodnog vremena, a i prioritet su mi naravno vaše želje, kao što su ove ogrlice i privesci sa slovima, datumima, tekstom i sl.


Crno srce sa belim brojevima kao privezak sa lančićem, i srce sa datumom kao prsten. U prodaji od prošlog meseca su i lančići koje vidite u ovom postu, kao i kožice raznih boja (umesto lančića ili ogrlice).

Interesantnu je ideju imala jedna devojka, da dragoj osobi koja voli boks pokloni privezak za ključeve sa dve bokserske rukavice, i da na svakoj nešto piše.


BFF ogrlice su jedan od modela koji najčešće pravim. Dve polovine srca koje se uklapaju uz dve oglice sa bilo kojim natpisom kao poklon za drugaricu je odlična ideja, a pošto je cena i dalje promotivna, vrlo su povoljne.Koliko ruža! Sve ove ruže nečemu služe - neke su deo prstena, neke su minđuše, a neke privesci. Ovde ih ima raznih boja i veličina.


Narukvica sa pločicom - posvetom.


Minđuše košarkaške lopte sa klipsom.


Betty Boop broš.


Veverica iz ledenog doba plus tekst "debeli".:D


Dva priveska sa slikom po želji. Na drugi privezak popust 25%!


Prasići, minđuše sa iglicom.


Simbol sa Marchelovog cd-a.


Crveno srce sa datumom i lančićem.


Pločica sa posvetom i lančićem.


Male minđuše ruže sa iglicom.


Crnkinja - privezak sa lančićem.


BFF ogrlica svetlo ljubičaste boje.


Dve polovine srca kao privesci za ključeve.Privesci - pločice sa kožicama u boji:Kawaii vesele zvezdice - minđuše, prstenje, privesci, elementi narukvice, šnalice ili rajfa.


Komplet ruža crne boje - minđuše sa iglicom i prsten.


 Slon sa dva lica.


Otvorena knjiga sa posvetom i lančićem.


Možda ponovo prođe malo više vremena pre nego što objavim nešto novo, ali svakako možete pratiti moju fb stranicu jer tamo pre izbacim novitete, pa ko je nestrpljiv neka navrati. Nadam se da ću makar u ponedeljak uspeti da napišem koji utisak sa sajma, i da kooonačno objavim GIVEAWAY!:)

Vidimo se na japanizmu, besplatan je ulaz!!! ;)