14. јул 2012.

Luckasto vs. elegantno

Naslov posta je "luckasto vs.elegantno" upravo zbog toga što se u njemu mogu videti modeli oba tipa. Za Kreativan nakit karakeristična je i kategorija "šokantno", ali to ste već videli. Premda preovlađuju luckasti modeli koji često izazivaju onu "aaawwwww" reakciju, ne smem zapostaviti ni elegantne modele za prefinjenije ukuse. Recimo ove lepeze su jedan od najelegantnijih modela iz moje kolecije. Koristila sam glinu, čipku, drvca i sličicu. Odgovaraju kako mlađim devojkama tako i starijim damama!


Model elegantnim čini osim čipke i saten, pa nakitu satenske mašnice daju tu prefinjenu notu. Crno-bela kombinacija uz sve ide, a model je takođe odgovarajuć za različite uzraste i prilike.


Da pređem na luckasto.:) Minđuše mini nutela i ove nasmejane zvezdice mi uvek izmame osmeh! :D Volim kod nakita to kad ume i da nasmeje.xD Keks i mleko su kao minđuše pravi tandem!

Dalje prepoznajte sami šta je luckasto, a šta elegantno. Na predstojećim slikama videćete minđuše jagodice, zatim komplete minđuše srca u 3 bojesa šnalicama štipaljkicama i ukosnicama, komplet bubamare, i šareni trouglovi u kombinaciji sa minđušama u istoj boji, ili 2 različite.
Neću izostaviti ni dva modela privezaka koji se uklapaju: srca za lančić sa posvetom, i sa slikom za ključeve. Slede minđuše roze mašnice, narukvica sa slikama u boji - malim zmajem Mu šu, komplet narukvica i minđuše roze - sivo sa šljokicama, i za kraj minđuše sa skype emoticonom "emo".:)

Pozdrav svima, novi modeli stižu za dvadesetak dana. Odoh na odmooooor!:D