22. фебруар 2013.

Creative January & February jewelry

Januarski giveaway, februarski pobednik

Drage moje, prvo da objavim vest o pobedniku, tačnije pobednici proteklog giveaway-a. To je Milica Risojević! Čestitam Milice! Trenutno živi u Kaliforniji, a nakit će joj svakako biti poslat na kućnu adresu (pošto je giveaway bio internacionalni, kao što znate). Za poklon izabrala je ovakav "produženi šiljak" koji je na prvoj slici ispod, ali u plavoj boji.:) Njega ćete videti u sledećem postu.

Dear girls, at first I must announce the winner of previous Sweepstakes. It's Milica Risojevic! Milica, congratulations! She currently lives in California, and the prize will be sent to her home adress (it was international Sweepstakes, wasn't it?).:) She chose this model on the photo in blue color.


Volela bih da sam najavila više od 1 dobitnika jer nisam očekivala toliko mnogo učesnika, ali dobra vest je da ću uskoro ponovo organizovati novi giveaway gde će biti izvučeno više dobitnika. Pitanje za sve blogerke: da li postoji neko pravilo u vezi nagradnih igara, da li je potrebno da prođe neko određeno vreme između dve nagradne igre ili se može najaviti sledeća odmah po isteku prethodne? 

I wish I had announced more than one winner, but I didn't really expected so many participants, lucky me.:) The good news is that I plan to organize another Sweepstakes, and I will chose more than one winner. I just have one question for all bloggers: Is there any specific rule about Sweepstakes on blogspot, is it nessesery some time to pass between previos and next, or the new Sweepstakes can be organized immediately after another?Januarski i februarski noviteti

Osim produženih šiljaka i ovih "šatrianih" ili "zebrastih" ruža, novo je još puno toga. Sigurno ću propustiti da objavim baš sve novitete, ali većina će se naći u ovom postu.

There are a lot of new stuff except those "zebra" roses and black sticks - fake gauge. I will probably not put all of them in this post, but the most of them will be in this one.

 

Na prvom mestu stalak sa tri sestre. Dve sestre su za svoju treću sestru poručile izradu stalka po slici.:) Ono što mogu da pogodim je garderoba, frizura, neki detalji, ali izraz lica nikako :D važno je samo da se smeju i da su vesele, a i da se jasno prepoznaje koja je koja. Ovo je zvanično rad za koji mi je trebalo najviše vremena za izradu, ali isplatio se trud jer sam radila sa uživanjem, a i devojci se svideo poklon.


Žabica iz igrice Cut the rope, svako ko je igrao igricu sigurno je odmah prepoznao! Om Nom je presladak kada ga hranite. Probajte online da odigrate par nivoa, sigurna sam da će vam se svideti, pogotovo ako ste devojke (za muškarce verovatno nije toliko simpatična, mada i oni igraju).


Dve narukvice, za nju i njega.


Miki i Mini, inspiracija iz crtaća.


Brćići, novi trend! Ne znam ko ih je prvi plasirao i učinio toliko popularnim, ali znam da kad na google-u ukucate "mustache" da je pojavi bezbroj komada nakita! E, kad mogu svi, i ja sam ih napravila, ali uz dodatak usana . možete da birate da li ćete dva brka ili brčiće i usne, a ako ste ženstveniji i bržići su  možda previše blesavi, onda su crvene usne prava stvar.Hallo Kitty nakit: minđuše sa klipsom i sa iglicom, narukvice, ogrlice sa priveskom, prstenje i ukrasne vrećice - sve je tu za devojčice koje obožavaju ovu macu!


Uvek se među najnovijim slikama pojavi i ova sa dve polovine srca i posvetom, pa tako i ovde. Po prvi put nije na engleskom, a podjednako je lepo i efektno. Odlično kao poklon za rođendan, praznike, godišnjice i sl.

Betty Boop narukvica i broš u kompletu su sa ukrasnom kutijicom koju pravim takođe po porudžbini u dezenu u kome je i nakit.


Kolačići ponovo... :) Privesci za mobilni.


Cupcake 2 u 1! Napravljen je prvobitno kao magnet za frižider, ali postoji i mogućnost da se ispod magneta zalepi i iglica za broš tako da kad ga nosite lepo ukrašava važ kaput, torbicu, kapu ili nešto drugo, a kad ga ne nosite nea potrebe da bude u kutiji sa nakitom, već može da krasi vaš frižider, zamrzivač, ili kućište kompjutera.:)


Kimono, sportski privezak sa znakom reprezentacije i imenom na poleđini, dobar kao poklon i za momke i za devojke.


Srce i klju koji se uklapaju u metalik sivoj boji i srcima u udubljenju (za promenu, do sad su sva bila ispupčena).


Narukvica sa slatkišima - jedna od mojih omiljenih. Zahvaljujem se mojoj koleginici Staši koja me je posavetovala kako da napravim ovakvu narukvicu :*. A i šnalica je tu takođe.


Još jedan stalak za slike. I ЛАВ you! Za one koji ne znaju ćirilicu, "лав" је isto što i "lav", odnosno izgovor kao "love", drugim rečima lavić vas voli!<3


Ovo je bila vrrrlo interesantna porudžbina, možda onako najspecifičnija do sad. Jedna mlada mama nakon porodiljskog mora da se vrati na posao, a da joj njen mali bebac ne bi previše nedostajao poručila je narukvicu i ogrlicu sa njegovim omiljenim predmetima, i njegovom slikom u srcu.<3 Tu su: njegova orva čarapica, cuclica, flašica, igračka i benkica, a sa druge strane svakog priveska je po jedno 3D slovo njegovog imena.


Hello Kitty u drugačijem izdanju: crvena mašna uz dodatak cirkona, broš i dve šnalice.
Miš i sir viđeni su do sad kao minđuše i privesci za lančić, a sad po prvi put kao komplet narukvica i minđuše.


Detelina sa četiri lista - narukvica za puno sreće!


Ovo sam nazvala "jedna opasna porudžbina", a u pitanju je grupa modela koje ste imali do sad prilike da vidite u prethodnim postovima, i sa kojima nećete proći nezapaženo kad prođete ulicom.


Minđuše u vidu afričkih simbola.


Malo crtanih filmova, i malo zime... :)


... a tu su i krofnice koje se redovno prave!


Narukvica kao poklon za godišnjicu sa srcima i tekstom, a pored nje žabac na lančiću.


Za kraj glamurozne crvene usne sa cirkonima.:*
6 коментара:

 1. I totally love the set with black cats and blue headed fella and the sweet hair clip:)

  Congratulations to the lucky winner:)...wish it was me tho:D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Thank you! :) I will organize new Sweepstakes in less than a week, and I hope you'll participate and win something too. I'm glad you like more than one stuff in this post. I called that set "scary set" for dangerous girls :).

   Избриши
 2. Je l' moguce da se naruče narukvice za ovim afričkim simbolima,kao što su ove minđuše?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Moguće je naravno :) mozes me kontaktirati preko mejla,poruke na fb ili online kontakt forme ovde na blogu.;)

   Избриши