30. март 2013.

Creative May

Podeliću sa vama najnovije modele. Nisam radila mnogo ovog meseca, pa ni modela nije previše. Drago mi je da su naišli na pozitivne kritike, i da je većina modela srećno udomljena. ;)

Ovo je prvi model psa koji sam pravila. Trebalo bi da liči na patuljastog šnaucera, međutim nisam mogla mnogo da pobegnem od svog stila tako da liči samo delimično, ali devojci koja ga je dobila na poklon se veoma svideo jer ona ima baš takvu kucu. Posveta sa druge strane priveska daje mu lični pečat, a dobra je ideja i recimo za stalak za slike, ne samo za privezak.


Ovo je narukvica sa tri simbola, datumom i inicijalom, ovim redosledom: 1. datum 2. kapija - afrički simbol ljubavi i sigurnosti 3. inicijal 4. afrički simbol prisutnosti božanskog i zaštita 5. detelina sa četiri lista - simbol sreće. Pronađite vaš simbol: http://www.adinkra.org/htmls/adinkra_index.htm


A ovako izgleda kada se dečiji crtež pretvori u privezak.:D Naziv dela malog umetnika je "Ćuperak"!


Jaje i slanina su šarmantan rad iz prošlog meseca. :) Ja lično obožavam blesav nakit, pogotovo kad su dve minđuše različite, tako da ću napraviti ovakve za sebe, ali manju verziju sa iglicom i šrafom.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11147_429357813817836_1247562880_n.jpg 

Snupi je takođe model iz prošlog meseca, ali nikad nije kasno da se ponovo objavi. 

 

Na sledećoj slici nalazi se stalak za slike i poruke (manji model) za "njega"i knjiga privezak za lančić za "nju", sa posvetom i jin-jangom. Reč je izmišljena, i samo osobe koje imaju model znaju šta znači.
 

U sledećem postu želela bih da objavim slike kupaca koji su fotografisali nakit na sebi, ili u prostoru. Videćete kako ova knjiga privezak stoji na Mariji.

Ideja za ovaj privezak paletu mi je odmah izmamila osmeh.:))) Namenjena je srednjoškolskom nastavniku Umetničkog oblikovanja čija je uzrečica "Krvi ću vam se napiti!". Baš nepedagoški i nepristojno sa njegove strane. Ipak, njegova učenica Aleksandra koja kod njega ima sve petice je odlučila da mu pokloni privezak sa posvetom. Dodala sam i gumenkaste boje kao imitaciju tempera, i u četkicu ubacila perce, tako da izgleda kao prava.


Mišić kao broš je poslednji rad koji je fotografisan ovog meseca. Ima još neobjavljenih, međutim kako mi fotografisanje mobilnim daje muke jer nije dobra rezolucija i objektiv, često slike moram dugo da sređujem pre objavljivanja jer su većinom mutne i bez dobrog kontrasta i naglašavanja boja. Nadam se da ću uskoro kupiti dobar foto aparat, pa ćete videti prave boje nakita i najsitnije detalje.


U sledećem postu videćete moje drage kupce-modele/fotografe, a u međuvremenu sve novitete na pogledajte fejsbuk stranici Kreativnog nakita. Možda će se pre toga naći i dugo najavljivani II giveaway, ali to neka bude iznenađenje.:)

Aleksandra

Нема коментара:

Постави коментар