05. јануар 2014.

Mnogo kreativnih noviteta

U ovom postu biće fotografija ne samo januarskih, već i noviteta iz nekoliko prethodnih meseci. Bilo bi najbolje objavljivati fotografije makar jednom mesečno, ali bez obzira na članke ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim modelima posetite fejsbuk stranicu Kreativnog nakita i svakodnevno ćete moći da vidite najnovije modele. Ma koliko se trudila da obuhvatim sve na blogu, uvek se desi da mi neki promakne pa ovde na kraju ne budu svi. Nastojaću da to popravim.:)

Odlučila sam da malo više vežbam i unapredim tehniku rada sa polimernom glinom kombinujući je sa još nekim materijalima. Budući da do skoro nisam koristila ništa sem čiste polimerne gline (beolina pre svega, fima i cernita) bilo je krajnje vreme da počnem sa upotrebom tečnog fima, akrilnih i pastelnih boja itd. Kupila sam neke nove šljokice i cirkone, i sve to treba isprobati! Jedva čekam! A treba naći vremena za toliko veliki posao što sam voljna da nađem jer me ovo zaista ispunjava i usrećuje.:) 

Noviteti kod mene su ovakvi prstenovi koji pokrivaju tri prsta, a videćete u nastavku još par. Krila su zlatne boje, perlice su zlatne čvrsto pozicionirane u gelu. Na jačem svetlu se predivno presijava.


Ovakvo postolje za slike/ poruke još niste imali prilike da vidite. Na kocki se nalaze 4 pločice sa manjim fotografijama po izboru. Sa gornje i donje strane nalazi se broj dva koji simbolizuje dečka i devojku sa slike, a plavo srce se okreće oko svoje ose kao i žica u pravcu u kome je usmerena slika/poruka koja je čvrsto pozicionirana u "pužu" na vrhu postolja.


Iako ne tvrdim da sam vična kopiranju likova iz crtanih filmova ipak naiđe poneka takva porudžbina kada obećam da ću se potruditi najviše što mogu. Tako je nastao i ovaj Vini Pu - nije potpuno isti naravno, ali ipak se može prepoznati o kome se radi. Nadam se da vam se dopada.


Bez mnogo truda i dorade nastala je ova fotografija. Baš danas sam pročitala tekst kako se najbolje slikaju objekti koji svetle u mraku, sa zakašnjenjem. Ove malene sove čak iz nekog razloga nisu uspešno fotografisane ni na dnevnom svetlu pa je ovo sve što je ostalo od njih. Svakako vidi se njihov oblik i njihov sjaj, to je za sad dovoljno. :) Drugi put vas čeka malo lepši prikaz sličnih modela.


Na fejsbuk stranici bilo je mnogo lajkova i burnih reakcija kada su ove mindjuše u pitanju. Dva miniona iz crtaća "Despicable me" bili su inspiracija jer ih prosto obožavam! Crtani je beskrajno duhovit te ga pogledajte, bez obzira na uzrast svako bi se nasmejao i odlično zabavio.

Minion nakit :)
Ova Alisa nije ni nalik Alisi iz Zemlje čuda, štaviše to je njena suprotnost. Model je rađen po uzoru na Alisu iz igrice "Alice madness returns".


Ogledalce, ogledalce! :)  Ovo je jedan od poslednjih modela ukrašenih "šlagom" i mini hranom. Biće još sličnih modela u ponudi.


Mašne koje vidite ovde fotografisane su u još nekoliko boja i izdanja. Videćete ih u nekim od narednih postova. Akcija po kojoj se trenutno prodaju je cena jednog prstena za 250 dinara, dva za 400, a TRI za 500 dinara.


Narukvica sa privescima minion, peace, posvetu na gramofonskoj ploči(to se vidi sa druge strane), Jackom Skelingtonom i braon ukrasom još jedna je u nizu "personalizovanih" narukvica kupjenih nekom na poklon. Sami birate priveske i posvetu.


Evo i prve ogrlice sa imenom i 3D slovima iz jednog dela. Širina je 5cm, boja tamno roze, a dostupno za prodaju je bilo koje ime u bilo kojoj boji. Vidite i varijaciju: dva slova i srce + cirkoni + minđuše u kompletu.Ovo je još jedan novitet "personalizivanih" privezaka za ključeve pravljenih na poklon. Tu je pločica sa slikom, autobus sa natpisom Berlin, šoljica čaja (sa druge strane vidi se kanapčić i kesica) i logo sajta Linkedin.


Još jedan logo 3D slovima, ovog puta muzičke grupe "One direction" u tamno roze srcu veličine 3cm.


Na ovaj model sam posebno ponosna, nema potrebe da ga detaljnije komentarišem sem da me podseća na malu Odri, znaće moja generacija na koga mislim.:)


Poklini privesvi za ključeve i postolja za slike za momke fudbalere.

Narukvica bubamara u detelinama i matalnim srciam.


Malo ozbiljnihi model za moj stil.. :) Zlatno bež trouglovi sa crnim okvirom.


Rađen po fotografiji privezak za ključeve mali muzikant. U ovom trenutku nije bilo moguće napraviti bolju fotografiju ali opisaću vamga bliže da znate tačno kakav je:ima čisto belu majicu, svetlo plave farmerke, metalik sivi mikrofon, a stub na kome je sintisajzer svetli u mraku.


Uz ove priveske sa posvetom dve polovine srca koje se uklapaju sečeno vijugavo dodate su i dve crno-bele ruže i kutijica od mat hamera i sjajne bele satenske trake. Kutijicu u obliku piramide neverovatno je jednostavno napraviti, pa neka vam posluži kao ideja kada nekome budete pakovali poklon.


Umesto postolja za slike figurice sa dečkom, devojkom i kucom rađene po fotografiji ustvari su postale ukras za auto! Okači se na retrovizor i tako dok vozite uvek pred sobom imate majušnu karikaturu vas i vama drage osobe.


Mala kuca sa posvetom privezak za ključeve.


Prstenje sa tekstom koje pokriva tri prsta.


Postolje za slike/poruke rađeno po fotografiji.


Postolje za slike/poruke jednorog rađen po specijalnom zahtevu da bude blesav, šljokičav, šaren, i da nosi šal i cilindar! :)))


To bi bilo sve za danas, posetite blog uskoro, biće još puno noviteta.

Нема коментара:

Постави коментар