05. фебруар 2014.

Januarski nakit sa posvetom

Prošlog meseca je zbog praznika bilo zaista mnogo porudžbina u vidu nakita sa posvetom. Nekad zbog žurbe i rada "last minute" ne mogu da stignem da uslikam i okačim sve, ali eto ovo je stigao apart da zabeleži.

Vidite ova mala srca? To su minđuše koje su s vremena na vreme deo akcije koje organizujem na fejsbuk stranici pa ih uz porudžbine dobijate gratis.:)


Priveske sa slikama i narukvice sa datumima više ne izdvajam ukoliko su veoma nalik prethodnim da ne bih zatrpavala pratioce suvišnim slikama, da ne postane dosadno stalno gledati jedno te isto jer je ionako mnogo drugih modela koje bi trebalo prikazati. Ovde na ovoj "mix" fotografiji možete videti jedan privezak sa slikom i narukvicu sa datumom.


Ovaj plavo-žuti privezak na lančiću ima svoju posebnu priču. Poručila ga je jedna mama kao znak sećanja na ćerkicu koja je imala Daunov sindrom. Dirljivo zaista, danima sam bila pod utiskom... :(


Najboljem tati privezak sa posvetom u obliku džepnog sata :) originalna ideja, 2 u 1: privezak i sat.


Ovo je znak iz Hari Potera na krugu prečnika 4cm. Ko zna-zna, ko ne zna (kao što ja nisam znala) :) evo prilike da nauči šta predstavlja simbol.

Štrumpfići privezak je poklon jedne devojke dečku, pa su to kao njih dvoje <3 baš se vole!
A ključ, čemu služi?Pravi nije, ali je odprilike veličine pravi (ili možda malo veći). Ne otključava vrata, ali ima posvetu. Rezultat je inspiracije slikom pored: kutija sa štampanim, a može i pisanim tekstom gde nedostaje reč "key", odnosno: ključ. Ti si ključ mog srca! Na tom mestu u kutiji stajaće ovaj napravljen ključ tako da je to kutija za poklon+ključ+posveta.

Dovoljno je za sad, za Dan zaljubljenih sprema se nova akcija! :)))
Love,
Alex

4 коментара:

 1. Uvek se zadivim idejama ljudi, kako samo smisle tako nešto. A za H. Potera znam, znam xD

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. I ja se tako oduševim, koliko samo interesantnih stvari ima... Svaka čast svakom kreativcu! :)

   Избриши
 2. http://3.bp.blogspot.com/-LjpMkp5B2NM/UvIF17H8llI/AAAAAAAAChw/qMmwTr37-wU/s1600/tumblr_mhktf3yeUR1s30xjmo1_500.jpg Pa dajte uputstvo kako da napravimo ovo. :P

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Dobar predlog ali ne bih umela tako lako da napravim kutiju od drveta, a pogotovo ne da izlijem ključ od metala :) ali mislim da je pogodna neka drvena kutijica kao na primer od domina i neki stari ključ koji se više ne upotrebljava. Držaću se lakših tutorijala!

   Избриши