20. новембар 2014.

Novembarski noviteti & Minioni

Zdravo svima! Sve ređe objavljujem postove ali ne zbog toga što ne pravim nakit već jer većinom radim program za venčanja da se sve manje bavim fotografisanjem i njihovim objavljivanjem na internet. Čak zapostavim i fejsbuk stranicu na kojoj sam najažurnija.  :(
Uskoro ćete videti i priveske za venčanje kakve sam pravila Ivani prošlog meseca.

Modele koje danas objavljujem sam pravila u novembru ali ima i onih iz prethodnih meseci. Nadam se da vam se dopadaju, a ukoliko želite da poručite neki popunite obrazac za poručivanje ili me kontaktirajte.

Minion sa megafonom Bee-Doo
Pogledajte ovu preslatku scenu kako minioni reaguju u slučaju požara! :D


Minioni su apsolutni hit od kada se crtani Despicable me pojavio, a posebno od Despicable me 2. dela. Pravim ih već godinu dana mada je bio u prodaji samo jedan model, dok su od skoro u ponudi još tri modela. To je minion megafonom, sa suknjicom od trske, grudnjakom od kokosa i venčićem na glavi, i onog slatkog koji gleda gore kao da se stidi. :)

Minion privezak za kjučeve (dva modela)

Minion na poklon
Ukoliko ste prvi put na blogu i niste videli sve postove, ako vas posebno interesuju minioni samo bih htela da navedem da sa minionima imam i minđuše i viseće i sa iglicom, i sa dva ista i sa dva različita, broševe, nakukvice, prstenje, i sve što vam padne na pamet.

A sada: nešto slano, nešto slatko, nešto dečije i nešto ženstveno! Sve što vidite u svojstvu privezaka ili ukrasa imajte u vidu da može da bude i nešto drugo od nakita. Ukoliko poručijete futrolu za mobilni vršim samo uslugu ukrašavanja postojeće futrole koju mi vi donesete/pošaljete.

Futrola za iphone sa šlagom, usnama, cipelicom i karminom

Pizza privezak i lančić

Sve što želite da poručite a da na sebi ima belo - žućkaste elemente može svetleti u mraku, samo to u  porudžbenici napomenite. ;)

Mala balerina privezak sa imenom i lančićem i prsten mala balerina koji SVETLE U MRAKU

Torta od polimerne gline privezak za ključeve rađena po uzoru na pravu tortu
Na blogu su se nažalost neke slike izgubile, ne znam iz kog razloga, i umesto njih sada se nalaze neka prazna polja. Molim Vas da ako piše iznad slike nešto što bi vas interesovalo kako izgleda a ne možete da pronađete u istom postu da me kontaktirate ili potražite na fejsbuk stranici. Nadam se da će se taj problem rešiti i da neće biti još mnogo izgubljenih slika.

Puno pozdrava!
Aleksandra

Нема коментара:

Постави коментар