04. децембар 2014.

Minijature od polimerne gline

Kao što znate, sve što vidite na blogu i ostalim društvenim mrežama a tiče se Kreativnog nakita napravljeno je od polimerne gline. Najčešća veličina je oko 1-1,5cm za  nakit, dok su privesci za ključeve nešto veći. U nastavku sledi nekoliko poslednjih modela s kraja prošlog meseca, nadam se da će vam se dopasti!


Ove mini karamele (manje od 1cm) su mi prvo poslužile za slikanje, međutim kao deo nakita videćete ih u nekom drugom aranžmanu. Jedini materijal je polimerna glina, i nije jestivo. :)


Gitara i mikrofon su uživo jako mali, svega oko 1,5cm. Iako deluje tanko zabravo njihova konstrukcija je veoma jaka jer koristim kvalitetnu polimernu glinu koju pečem dugo koliko je potrebno i nakit nije lomljiv, a dodatno iznutra figurice ojačam žicom. Akustična gitara je dodatno senčena po ivicama da bi se lepše dočarao njen 3D izgled a za mikrofon je korišćena metalik siva boja i crna žica umesto kabla.

Slepi miševi
Realistični čokoladni medaljoni sa belim kremom u foliji

Vuk, beba i srce

Minijaturna venčanica sa satenskim odsjajem i sitnim perlicama

Venčanica je jedna od 8 različitih u kompletu i biće deo asortimana Programa za venčanja kao predlog poklona na devojačkim večerima.

Ukoliko nešto želite da poručite kliknite ovde,
Ako imate nekih pitanja možete me kontaktirati ovde, a takođe i ukoliko želite uzajamnu besplatnu reklamu.

Aleksandra

Нема коментара:

Постави коментар