14. децембар 2014.

Razmena sa "by Danijela"

Ovaj post mi je posebno drag jer vam predstavljam divnu Danijelu sa bloga i yotube kanala BY DANIJELA! Na njenom blogu i youtube kanalu možete videti SVE vezano za NAIL ART! Ona je prva, mnogima možda i jedina asocijacija na nail art tutorijale u Srbiji. Pratim je od njenih samih početaka. Na njen sam youtube kanal naišla sasvim slučajno pre oko dve godine, kliknula subscribe jer me je zainteresovalo, i vremenom su videi postajali sve bolji. Karakteriše ih vrlo lepo i postupno objašnjenje kako da predivno ukrasite svoje nokte na jednostavan način. Posebno mi se dopada jer se ne bavi previše teškim tehnikama koje možete ponoviti, i što radi između ostalog i sa pristupačnim brendovima lakova za nokte kao što su Golden rose, Don Juan, Deina i sl.


Na ideju o saradnji i međusobnoj razmeni smo došle spontano. Dogovorile smo se da joj pošaljem od nakita šta joj se dopada, a ona meni neke lakove za nokte. Pošto je bio zaista veliki izbor Deina lakova izabrala sam ove nijanse. Lakoholičarima lakova nikad dosta! :)Danijela na svom blogu kaže da ne nosi nakit i da na svoje nokte gleda kao na nakit što je sasvim opravdano jer su joj nokti uvek fantastično ukrašeni. Naravno za svakog kod mene može da se nađe ponešto jer ne pravim samo nakit već i još puno toga, tako da je sebi izabrala vintage, staru Sovjetsku foto kameru i privezak za ključeve, a ja sam je iznenadila i brošićem u obliku Golden rose Paris bočice. Odmah je prepoznala!  :D


 Sve je pravljeno od polimerne gline: privezak za ključeve sa štampanim natpisom lak za nokte, broš sa ručnim natpisom u obliku laka za nokte i foto kamera privezak sa ogrlicom dužine do visine stomaka.


S obzirom na to da nam se bliže i praznici kupila sam joj i ove ukrase za jelku koje ponekad nasumično poklonim uz porudžbine: POGLEDAJTE NJEN VIDEO O RAZMENI! Tu ćete bolje videti nakit, i imati prilike da nas na neki način bolje upoznate. I naravno pratite je na svim društvenim mrežama jer vas čeka obilje ideja za nail art, tutorijala, saveta i recenzija lakova i proizvoda za negu noktiju i ruku!


DANIJELA, HVALA TI NA OVAKO PREDIVNOM VIDEU I SVIM LEPIM REČIMA!!! <3 <3 <3


Нема коментара:

Постави коментар