23. март 2016.

Mart 2016

Predstavljam vam neke od noviteta ovog meseca, nadam se da će vam se dopasti. :)

Komplet Simba iz crtaća The Lion King, ogrlica i sa priveskom i narukvica.


Emoji Bigli Migli privezak za ključeve koji drži srce u rukama i pored toga gratis čestitka koju osim kutijice dobijete uz svaku porudžbinu.


Minđuše bele ovčice, mada može se napraviti i kombinacija jedna crna a druga bela ovčica, može biti i druga dimenzija. Isto tako ovčica kao prsten i ogrlica svakako dolaze u obzir.


Jedne umetničke minđuše, replika Van Gogove slike Zvezdana noć kao diptih, dve različite minđuše kružnog oblika koje se zajedno uklapaju u jednu celinu.


Privezak za ključeve u kombinaciji pet na jednom: planeta Zemlja, čokoladni cupcake sa belim filom i višnjicom, crni motor, crno belo srce sa datumom i inicijalima i električna gitara.


Obeleživač za stranice knjiga u obliku košarkaške lopte.


Narukvice sa privescima po želji, na jednoj je crveno srce sa imenom, mala Kamičak, limenka Koka-kole i zeleni džip.


Na drugoj narukvici nutela, grb Grifindora, filmska klapa, skije, klavir, Mala sirena, nota, čaša vina i vampirski očnjaci.


Još jedna kombinacija priveska za ključeve kao poklon dečku: Zvezdin grb, manja pločica sa tekstom i slika kućnog ljubimca na većoj pločici.


Jedan lančić sa dva manja priveska (oko 1x1cm) sa krunama kralja i kraljice.


Ukrašen ram za slike sa osam ručno pravljenih privezaka od polimerne gline. Pošto je dimenzije 20x30 nije mogao ceo da stane u kadar a da se sve lepo vidi tako da je slika mix četiri ćoška rama na kojima su: Baymax ic crtaća Big hero 6, dva praseta, dva mafina, dva srca i braon sova (da se slaže sa čokoladnim kolačem).


Za kraj jedan stalak za slike/poruke koje se stavljaju na vrh žice, a na bazi je 3D uspomena na najdražeg deku.


Нема коментара:

Постави коментар