16. јануар 2016.

Dečji pisac Radislav Jović


Današnji post posvećujem tati! S obzirom na to da već dugo imam blog bio bi red da se malo pohvalim i napišem nešto o njemu . :)


Radislav Jović

Poznati i priznati dečji pisac Radislav Jović objavio je desetak knjiga poezije koje su najmlađi čitaoci prihvatili sa oduševljenjem. Njegove pesme đaci rado čitaju, ali i recituju na takmičenjima recitatora, kao i na raznim priredbama i manifestacijama. Njegove najnovije knjige: Čarobni osmeh, Zvrkoteka i Simpatije brzo su stigle do onih kojima su i namenjene.

 
 O ovom piscu i njegovom radu možete pronaći dovoljno podataka na internetu (Google, You Tube…), ali i u stručnim ocenama mnogih pesnika i kritičara. Jedan od njih – veliki pesnik Dobrica Erić – jednom prilikom je napisao: Malo je danas pesnika koji tako ozbiljno, dobrodušno i roditeljski brižno pišu pesme za decu i „neodrasle odrasle“ kao Radislav Jović.Nedavno je izašlo iz štampe drugo (izmenjeno i dopunjeno) izdanje Čarobnog osmeha na temu smeha, drugarstva, porodice, škole i prvih ljubavi kome će se obradovati neki novi mališani.


"Čarobni osmeh" knjiga pesama za decu, 2.izdanje

I nekoliko pesama sa ilustracijama iz knjige Čarobni osmeh:

Radislav Jović, pesma: Koliko traju ljubavi dečje


Radislav Jović, pesma: Super beba

Informacije o knjizi:Format: 17 х 23,5 cm
Povez: tvrd, šiven
Ilustracije: u boji
Ilustrator: Goran Ćeličanin


Cena: 380 dinara + poštarina
Dostava: redovnom ili brzom poštom, a za kupce iz Beograda moguće je lično preuzimanje od autora.

Kontatk: radislav.jovic@gmail.com  

PORUČIVANJE